Schelpenbuurt, Zeewolde

In verkoop

Nieuw in verkoop! Inschrijven bij de gemeente Zeewolde kan tot 4 juli a.s.

Schelpenbuurt

Wonen in een natuur- en waterrijke omgeving.

De gemeente Zeewolde biedt kavels aan in de Schelpenbuurt in Zeewolde. Meer informatie over deze kavels is te vinden op de website van de gemeente. Realiseert u hier samen met ons uw droomhuis?

Woonwensfabriek biedt u de mogelijkheid om op deze locatie uw eigen droomhuis te realiseren, op basis van uw persoonlijke woonwensen.

Met 30 jaar ervaring in het realiseren van bouwplannen op maat, heeft u aan de Woonwensfabriek een betrouwbare en slagvaardige ontzorgpartner. U kunt uw eigen woning samenstellen op basis van een van de voorbeeldwoningen, of onder architectuur een geheel eigen en uniek ontwerp laten tekenen. U hoeft hierbij niet enkel vanaf een tekening te kopen; wij hebben met onze bouwpartners al ruim 2.500 woningen gerealiseerd ter inspiratie.

Met ons label WoonGereed bieden wij u verhuisklare oplossingen, denk hierbij aan smarthome, keukens, styling, stoffering, inrichting, tuinaanleg en tuinhuizen. Dit geeft voordelen bij het financieren van uw huis en u weet vooraf waar u aan toe bent.

Nieuwsgierig? Neem dan contact met ons op voor een vrijblijvend inspiratiegesprek in ons inspiratiecentrum of op een van onze verkooppunten bij u in de buurt.

* De op deze pagina getoonde informatie wordt u geheel vrijblijvend onder de aandacht gebracht, u dient zelf de op deze pagina getoonde informatie bij de verkopende partij te controleren op juistheid en beschikbaarheid.
* Woonwensfabriek wijst u op het feit dat de informatie op deze pagina afwijkingen kan vertonen ten opzichte van de oorspronkelijke website van het project, de gemeente of een andere bronwebsite. U kunt hieraan geen rechten ontlenen.
Lees verder...

Nieuws over Schelpenbuurt

03-06-2021

Zeewolde: wonen in een natuur- en waterrijke omgeving

De gemeente Zeewolde biedt kavels aan in de Schelpenbuurt in Zeewolde. Meer informatie over deze kavels is te vinden op de website van de gemeente. Realiseert u samen met ons uw droomhuis?


Lees verder

Voorzieningen

icon-ov

Vervoer

Wat:
Afstand:
Bushalte Kwartiermakerslaan
1.14 km
Bushalte Oostergo
1.39 km
Bushalte Langezand
1.42 km
Bushalte Mast
1.63 km
Bushalte Centrum
1.91 km
icon-scholen

Scholen

Wat:
Afstand:
Basisschool 't Wold
1.93 km
Muziekschool
1.94 km
De Blauwe Giraf
2.15 km
Zorgboerderij
4.95 km
Bibliotheek Noord West Veluwe Hardewijk
5.09 km
icon-winkels

Winkels

Wat:
Afstand:
Formido
1.74 km
Lidl
1.8 km
Gamma
1.86 km
VVV
1.89 km
Hema
1.93 km
icon-medisch

Medisch

Wat:
Afstand:
Suydersee apotheek
1.81 km
Ziekenhuis St. Jansdal
4.99 km
Kring Apotheek
6.29 km
Ingang Veldwijk
6.63 km
Ermelo
7.17 km
Afstanden zijn hemelsbreed en indicatief

Heb je een vraag?


of neem contact op met een van onze adviseurs

Woonwensfabriek

Inspiratiecentrum in Assen | Verkooppunten in Amsterdam, Breda, Ede, Leeuwarden en Waddinxveen