Boslust Noordoost, Balk

Binnenkort in verkoop

Start inschrijving bij gemeente De Fryske Marren: 13 mei 2021.

Boslust Noordoost

Zeven bouwkavels in het Friese Balk.

De gemeente De Fryske Marren verkoopt kavels voor de bouw van vrijstaande woningen in plan Boslust Noordoost in het Friese dorp Balk. Meer informatie is beschikbaar op de woonwebsite van de gemeente. Bouwt u samen met ons uw droomhuis in dit dorp met een compleet voorzieningenaanbod en veel mogelijkheden voor recreatie op land en water?

Met 30 jaar ervaring in het realiseren van bouwplannen op maat, heeft u aan de Woonwensfabriek een betrouwbare en slagvaardige ontzorgpartner. U kunt uw eigen woning samenstellen op basis van een van de voorbeeldwoningen, of onder architectuur een geheel eigen en uniek ontwerp laten tekenen. U hoeft hierbij niet enkel vanaf een tekening te kopen; wij hebben met onze bouwpartners al ruim 2.500 woningen gerealiseerd ter inspiratie.

Met ons label WoonGereed bieden wij u verhuisklare oplossingen, denk hierbij aan smarthome, keukens, styling, stoffering, inrichting, tuinaanleg en tuinhuizen. Dit geeft voordelen bij het financieren van uw huis en u weet vooraf waar u aan toe bent.

Nieuwsgierig? Neem dan contact met ons op voor een vrijblijvend inspiratiegesprek in ons inspiratiecentrum of op een van onze verkooppunten bij u in de buurt.

Om te weten hoeveel jij straks kunt uitgeven aan het huis van je dromen, is het heel belangrijk om te weten wat de (over-)waarde is van je eigen woning, wat jouw financiële mogelijkheden zijn en wat de gevolgen zijn voor wat betreft je specifieke woonwensen. De ervaren makelaars van Lamberink Makelaars Friesland staan je graag terzijde met raad en daad. Plan alvast een vrijblijvend gesprek met de specialisten van Lamberink voor een waardebepaling van je eigen woning (klik hier). Zo ben jij alvast goed voorbereid, dat scheelt tijd én geld.

* De op deze pagina getoonde informatie wordt u geheel vrijblijvend onder de aandacht gebracht, u dient zelf de op deze pagina getoonde informatie bij de verkopende partij te controleren op juistheid en beschikbaarheid.
* Woonwensfabriek wijst u op het feit dat de informatie op deze pagina afwijkingen kan vertonen ten opzichte van de oorspronkelijke website van het project, de gemeente of een andere bronwebsite. U kunt hieraan geen rechten ontlenen.
Lees verder...

Voorzieningen

icon-ov

Vervoer

Wat:
Afstand:
Bushalte Meerzicht
187 m
Bushalte Meineszleane
478 m
Bushalte Talmahiem
782 m
Bushalte Bargebek
796 m
Bushalte Unrest
1.1 km
icon-scholen

Scholen

Wat:
Afstand:
St. Ludgeresschool
13.32 km
’t Finster
13.52 km
OBS de Pipegaal
13.63 km
Bornego College
14.75 km
It Toanhûs
15.82 km
icon-winkels

Winkels

Wat:
Afstand:
Lidl
1.29 km
VVV
3.54 km
Troefmarkt
8.52 km
Rabobank
8.57 km
Kruidvat
8.89 km
icon-medisch

Medisch

Wat:
Afstand:
Huisartsenpraktijk Kroijenga & De Jong
13.33 km
Huisartsenpraktijk Gerling
14 km
Sasburg
15.41 km
Thuiszorg Zuidwest Friesland
16.04 km
Antonius Ziekenhuis Sneek
16.05 km
Afstanden zijn hemelsbreed en indicatief

Heb je een vraag?


of neem contact op met een van onze adviseurs

Woonwensfabriek

Inspiratiecentrum in Assen | Verkooppunten in Amsterdam, Breda, Ede, Leeuwarden en Waddinxveen